Om hjemmesiden

af Jesper Odde Madsen, journalist (DJ)

Her finder du oplysninger om SRABs hjemmeside.

Vigtig juridisk information

Alt indhold på SRABs hjemmeside er til informationsbrug. Oplysningerne kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. 

Vi opfordrer til, at du altid konsulterer en læge, hvis du har helbredsproblemer. 

Henvisning til produkter, alternative skoler, organisationer og lignende skal betragtes som oplysning til vores brugere og indebærer ikke nogen form for godkendelse fra SRABs side.

Indhold på websteder, der linkes til, ligger uden for SRABs ansvarsområde.

Brug af SRABs materiale

Du er velkommen til at linke til SRABs hjemmeside under forudsætning af,  at der er tydelig kildeangivelse og SRABs hjemmeside åbner i nyt vindue.

SRAB har copyright til teksterne på denne hjemmeside. Hvis du ønsker at bruge citater eller uddrag af tekster fra SRABs hjemmeside, skal du derfor sikre dig, at du overholder reglerne i Ophavsretsloven. Du kan læse mere om disse regler i Kulturministeriets publikation ”God citatskik og plagiat i tekster – vejledende retningslinjer”.

Kulturministeriet: God citatskik og plagiat i tekster - vejledende retningslinjer

Privatlivspolitik

De oplysninger, vi får om dig som bruger af vores hjemmeside, for eksempel ved cookies, vil ikke blive videregivet til andre. Det samme gælder de oplysninger, du giver, når du benytter vores e-abonnementsservice. 

Oplysningerne samles alene med henblik på, at vi kan levere den bedste service.